Followers

My Blog List

Update: Contest Ditutup.....................................................!!!!! Penafian: Blog ini bukan hanya menjual Shawl ia menjual pelbagai barang ada pelbagai ia mengikut kehendak pemilik Blog jadi nantikanlah barang yang bakal dijual di blog ini ya....^__^

Fill this form

Tempahan Booking (2 Hari sahaja)
Tempah
Name:
Mailing Address
Email Address:
No Kod Pilihan :
No Phone

Ada apa apa suggestion


Create a web form here

The Drums...Rolls...the Winner is

Salam 1Malaysia

Okey Alhamdulillah akhirnya sudah ada pemenangnya okey seperti yang diwar-warkan dalam entry yang lepas bahawa akan ada lima orang pemenang tetapi untuk pengetahuan anda semua tidak ada tempat pertama atau kedua...semua yang menang adalah sama .Pada mulanya kami ingin menentukan pemenang mengikut giliran tetapi bila mendapati Hadiah yang hendak diberirisau tidak sesuai dengan pemenangnya macam mana kalau hadiah tersebut sesuai dengan perempuan then lelaki yang dapat mesti tidak puas hati jadi saya membuat keputusan yang pemenang yang akan pilih hadiah tersebut jadi saya akan buat satu entry pasal hadiah saya tidak akan letak gambar sebenar saya hanya tinggalkan dalam bentuk klue jadi sesiapa yang tinggalkan komen dulu dia yang punya then setelah selesai semua kata putus dari pemenang baru saya akan revealkan hadiah tersebut dengan meletak gambar sebenar jadi semua berpuas hati kerana hadiah tersebut dipilih sendiri lebih kurang lucky drawlakan....^___^
so marilah kita lihat siap yang menang.....


drums Rollll............
-

-
-
-
-
-
-

Tahniah Ayuni ucapkan kepada pemenang ye....
untuk hadiah pula ...
para pemenang bertuah sila tunggu ye...nanti akan ada satu entry Lucky draw untuk hadiah..
jadi setelah komfirmkan pemenang memilih hadiah masing2x barulah disahkan...


P/s : Sebenarnya ayuni nak letak gambar cabutan dibuat...tapi malangnya gambar tersebut hilang dari storage handphone ayuni...maaf ye....^^,


10 comments:

paradoks hati said...

la..sy menang..waa..thank u :D

paradoks hati said...

la..sy menang..waa..thank u :D

haszuraidah ishak said...

tahniah buat pemenang2..

teiya tuncit said...

betul ke ni mnang ? haha, cam ta caye jeh,

teiya tuncit said...

betul ke ni mnang ? haha, cam ta caye jeh,

Momma Mia said...

Tahniah utk semua yg bertuah tu

♥ kisah aku, kau dan kancil ♥ said...

saya menang ke.. hehhehe.. thanks2...

♥ kisah aku, kau dan kancil ♥ said...

saya menang ke.. wah xcaye.. hehhee.. thanks sgt2...

♥ kisah aku, kau dan kancil ♥ said...

saya menang ke.. thanks2.. heheh.. xcaye lak..

AJ said...

sory lambat reply hehe ape hadiah nye